Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Heimann Családi Birtok
Cím: 7100 Szekszárd, Iván-völgyi tető 9814/13Email: heimann@heimann.hu
Web: http://www.heimann.huTelefon: +3620 961 7101

Bevezető

A szőlőt saját ültetvényeinken, a szekszárdi borvidék szívében nagy odafigyeléssel termeljük, kíméletesen dolgozzuk fel. Borainkat jórészt nagy hordóban, hosszan érleljük, hogy megőrizzük a gyümölcsöt, a frissességet. Célunk, hogy boraink komplexek, jól ihatóak és élettel teliek legyenek.

Bemutatkozás

1758 óta már a tizedik Heimann műveli Szekszárdon a szőlőt. Az élet szeretete a zsigereinkben él. A szőlő és a bor a természet ajándéka, olyan ősi érték, mely az ember örömét sugározza. Húszhektáros családi birtokunkon a kultúrtáj, a talaj, a tőke adottságait tisztelve, az összegyűjtött tapasztalat segítségével neveljük a szőlőnket. Bormanufaktúránkban a borvidékre jellemző egyediség szellemében neveljük a Heimann borokat. Látogatóink, a borainkat kóstolók elégedettségéért dolgozunk, keressük borász társaink és vendégeink társaságát. Legyen a vendégünk!

Borainkra kíváncsi vendégeinket az Iván-völgyi tetőre várjuk, ahonnan majd minden dűlőnkre rálátni. A présház és birtokközpont előtti teraszról elénk tárul az egész Sárköz és Gemenc. A völgyek felé fordulva kedvesen ölel a sok kis présházzal tarkított pannon táj. Hitvallásunk, hogy minden hozzánk látogatót személyesen lássunk vendégül. Igény szerint hideg és meleg ételekkel szolgálunk, melyeket friss, helyi alapanyagokból készítünk. Nagyon büszkék vagyunk saját, házi készítésű szalámiainkra és sonkáinkra! A borkóstolók egyéni igény alapján alakíthatóak.

Keresőszavak

családi birtok, bor, borkóstolás, vendéglátás szekszárd, szekszárd pincészet, szekszárd bor, szekszárd borászat


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0