Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Fritz Borház és Panzió
Cím: 7144 Decs, SzõlõhegyEmail: fritz@tolna.net
Web: http://www.fritz-tanya.huTelefon: (74) 409-596, (30) 252-7877, (30) 947-0263
Fax: (74) 509-502Gps: 46.2787600 , 18.6733390

Bemutatkozás

Szívesen látjuk mindazokat, akik szeretnek pihenni, jó borokat inni, s a régi ízekre alapozott vendéglátást igénylik.
Évszázados családi hagyományokra épül a mai Fritz Pincészet. Boraink tradíciókat követve a Szekszárd - Szõlõhegy sajátos mikroklímájú aranydomb dûlõ területén hagyományos illetve modern technológiával, a vörösborok fõként fahordós érleléssel készülnek.
Tipikus családi vállalkozás ez, 11 hektár szõlõterülettel, éves 50 - 60.000 palacknyi kiváló minõségû borrokal. Nem csak a borok kiválóak, de a borbemutatóhellyel, amely egy földalatti kupola, valójában a bor szentélyének, katedrálisának nevezhetõ.
Családunk ugyanitt rendelkezik a szekszárdi történelmi borvidék egyik legszebb ódon hangulatú vendéglõjével. A közeli gemenci erdõben kirándulásra, lovaglásra, vadászatra, vagy akár horgászatra is van lehetõség.

A Fritz Borház, Étterem és Panzió tanácskozással egybekötött céges rendezvényekre kiváló lehetõséget jelent. Szívesen látja vendégül mindazokat, akik szeretnek pihenni, jó borokat inni, és a régi ízekre alapozott vendéglátást igénylik.
Elõzetes bejelentkezés alapján rendezvényszervezést vállalunk.
Vendéglõ tavasztól õszig 300 fõ, õsztõl tavaszig 130 fõ.
Tájjellegû ételek, sárközi ízek. Panzió (szálláslehetõség 25 fõig).
Borkóstolás (gyertyafényes borszentélyben), kiváló minõségû, aranyérmes palackos borokból. Folyó és palackos borok értékesítése.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0